Space Cossacks на Space Exploration Meetup Kyiv

meetup20 листопада 2017 року команда Space Cossacks візьме участь в Space Exploration Meetup Kyiv, присвяченому ракетомодельному спорту та його впливу на космічну гонку в XXI ст.

Якщо ви любите космос, технології та все що з ними пов’язано, або навіть створюєте щось, що дозволить досліджувати його, то вам до нас=)

Space Exploration Meetup Kyiv – це заходи присвячені популяризації ракетно-космічних технологій, розширенню спільноти фахівців, ентузіастів та підприємців зацікавлених в розвитку проектів космічною сфери.

20 листопада поговоримо про ракетомодельний спорт та його вплив на космічну гонку в XXI ст. Цього разу, ми запросили лідерів українських команд та компаній поділитися перспективами розвитку ракетомодельного спорту та експериментального ракетобудування в Україні та розказати про досвід участі та підготовки до світових змагань.

Насправді ракетомодельний спорт є кузнею технічних кадрів для космічної галузі України та інших країн. Ракетомоделювання – це не тільки вміння грамотно продумати проект, а й трансформувати свою ідею в кінцевий високотехнологічний продукт. Це інвестиції в майбутні винаходи, майбутні стартапи і майбутнє України.

Модеруватиме захід Miriam Dragina – авторка та ведуча науково-популярного радіо-шоу про всесвіт на Громадському радіо, співзасновник науково-популярної платформи Brain&Ukraine.

Знайомтесь зі спікерами:
– Muzychenko Andrii — Co-founder Mars Hopper Team & Co-lead NASA International Space Apps Challenge Kiev.
– Oleksandr Butkaliuk — інженер-механік, дизайнер, приватний підприємець, учасник проекту Mars Hopper – переможця конкурсу NASA Space Apps Challange.
– Дмитро Хмара — розробник команди ентузіастів розвитку космічних технологій Space Cossacks, учасник Чемпіонату світу з ракетомодельного спорту 2016.

Дата проведення: 20 листопада
Час проведення: 19:30-23:30
Місце проведення: UNIT.City, UNIT Core, вул. Дорогожицька, 1.
Вартість: 50 грн (100 грн в день проведення)

*Реєстрація: https://spacexmeetup.2event.com/

Акредитація ЗМІ та питання стосовно участі за контактами:
myroslav.vasylenko@gmail.com
+380967913467

https://www.facebook.com/spacexmeetup/

Comments are closed.