Допоможіть відбутись Kyiv Comic Con!

comicconДрузі, cвіт супергероїв, настільних та відеоігор, коміксів та аніме чекать на Вашу підтримку!

На сайті «Велика Ідея» розпочато компанію по збору коштів на органзіацію першого в Києві фестивалю популярної культури.  Це буде неймовірна зустріч із героями та авторами найпопулярніших фільмів і коміксів, турніри з настільних і комп’ютерних ігор, презентації, конференції та багато іншого.

Щоб Kyiv Comic Con відбувся залишилось назбирати зовсім трошки! Просимо всіх фанатів коміксів і фантастики допомогти проектую Це можна дуже просто зробити тут: https://biggggidea.com/project/1004/

Comic Con – фестиваль, що вже понад 40 років збирає поціновувачів популярної культури у Сан-Дієго (США). Зараз аналогічні фестивалі кожен рік проходять по всьому світу: США, Канада, Франція, Великобританія, Німеччина, Італія,  Польща, Австралія, Індія, Японія – в кожному великому місті, де є шанувальники фантастики в усіх її різноманітних проявах. Неймовірна атмосфера цих фестивалів надихнула автоарів на ідею проведення Kyiv Comic Con – першого київського фестивалю популярної культури. У разі успіху, плануємо проводити фестиваль щороку.

Планується провести Kyiv Comic Con 30-31 травня 2015 року у Києві, однак кінцеві дати ще можуть змінюватися. Наразі ведуться переговори з представниками декількох можливих локацій фестивалю а також з потенційними партнерами фестивалю.

Зустрінимось на фесті! 🙂

Comments are closed.